Over mij

Hoi ik ben Maaike,

Ik help mensen weer rust te vinden in hun leven en een diepe verbinding te voelen met zichzelf. Door echt naar de kern te kijken van waar de angel vandaan komt. Geen quick fix, maar echt de diepte in om de wortel van het probleem aan te pakken. En dat is geen makkelijk proces, de vinger leggen op de pijnlijke plek kan confronterend en moeilijk zijn. Ik bied mensen een veilige plek waarin ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Waarin de diepste angsten en verlangens gedeeld mogen worden. Momenten van oprechte eerlijkheid, even het masker afzetten en zijn wie je werkelijk bent.

Dat zijn de momenten die mij raken, die momenten waarin iemand zichzelf durft te laten zien. Een moment van puurheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid. Want vanaf dat moment kun je gaan groeien. Door jouw pure kern aan te raken kun je weer gaan verbinden met jezelf en met anderen om jou heen. Die eerlijkheid zorgt voor ruimte, ruimte om écht jezelf te mogen zijn en te gaan stappen in het leven waar jij zo naar verlangt.

In 2019 kwam ik in een burn-out terecht. Het begin van mijn tranformatie proces naar de eerlijke en pure versie van mezelf. Ik kwam op een pad van yoga, mindfulness, coaching, healing en uiteindelijk in opleiding tot holistisch therapeut.

In 2020 startte ik met lessen en workshops geven met coachingstechnieken, yoga en mindfulness. In 2022 opende ik mijn eigen praktijk in Utrecht waarin ik startte met het begeleiden van trajecten naar rust en verbinding. Energetische helingen zijn algauw een vast onderdeel geworden van de sessies. Ik kijk niet alleen naar een klacht, maar ik kijk naar het geheel. Zo werk ik op de 5 holistische niveau’s: ‘het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam’

“You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think.”

— Christopher RobinWinnie the Pooh 

Vida Mia

Mijn eigen bedrijf heeft de naam Vida Mia gekregen. ‘Vida Mia’ betekent ‘Mijn leven’, vertaald uit het Spaans. Deze naam is geboren uit de naam die ik op reis gebruikte: ‘Maaike Mia’, wat betekent ‘Mijn Maaike’. Deze reis was een keuze die ik volledig voor mezelf maakte, ik deed dit vanuit een zielewens. Als kind zei ik altijd ‘ik verlaat deze wereld niet zonder hem gezien, gevoeld, geproefd, geroken, gehoord en ervaren te hebben’. Dit was de eerste keuze die ik maakte puur en alleen voor mijzelf, voor Mijn Maaike. Niet een keuze om te voldoen aan andermans verwachtingen, normen en waarden. Dit was het begin van het stappen in mijn eigen kracht, in mijn eigen leven.

Mijn missie

Vida Mia heb ik opgericht vanuit de wens om mijn opgedane kennis en ervaring te kunnen delen. Mensen ondersteunen vanuit mijn kennis en praktijkervaring als het bijvoorbeeld gaat om kiezen, ontdekken en het leren kennen van je eigen waarden, krachten en overtuigingen. Ik geloof erin dat iedereen uniek is en zijn eigen vingerafdruk (levensverhaal) achterlaat op deze aarde. Door te leven naar andermans maatstaven en verwachtingen verlies je, je balans en de flow van het leven. Ik heb er mijn missie gemaakt om mensen te helpen weer rust te vinden in hunzelf.

 

En wie ben jij?

Nu ben ik ook wel heel erg benieuwd wie jij bent? Wat heeft jou ertoe aangezet mijn verhaal te lezen? Wat is jouw verhaal? Wat zijn je dromen en verlangens en wat staat er nog tussen je huidige situatie en jouw droom?

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen.