Re Connect

Weer verbinding maken met je ware essentie
Online training start op 1 november

Je merkt dat je niet helemaal tevreden bent in je leven. Het kan zijn dat je stressklachten ervaart, dat je je verveelt of dat je voelt dat er iets mist. Een soort knagend gevoel dat je niet helemaal leeft naar je ware potentie. Er zit meer in je, je kan meer. Het lukt je alleen niet om er de vinger op te leggen wat het nou is.

Je hebt het idee dat er iets moet gaan veranderen, maar weet nog niet helemaal wat het dan is. Je bent klaar met het eindeloos denken en overanalyseren hierover.  Constant maar in je hoofd zitten en niet luisteren naar je gevoel. Je wilt duidelijkheid en meer verbinding met jezelf, meer verbinding met je gevoel!

Hoewel je al weleens bezig bent met zelfontwikkeling weet je ergens diep van binnen dat je nog niet bij jou ware essentie bent gekomen. De reden waarom je hier bent op deze aarde in deze tijd. Je voelt aan alles dat je meer kan zijn, alleen durf je dit nog niet toe te laten. En wat is het dan waarvoor je hier bent?

Re connect is een training speciaal ontwikkeld voor jou als je die verbinding bent kwijt geraakt met jouw ware essentie. Gedreven mensen die meer willen halen uit het leven dan alleen maar overleven. Die weten dat ze iets kunnen gaan bereiken alleen nog niet wat dat dan is. Iets groots of iets kleins dat maakt niet uit, Want jouw droom, jouw verlangen is er om geleefd te worden. Niet om alleen gedroomd te worden…

Jouw realiteit is nu…

ø  Je zet jezelf niet altijd op plek nr. 1

ø  Je zelfbeeld zou wel wat beter kunnen

ø  Je doet niet altijd wat je wilt en zou graag goed voor jezelf willen zorgen

ø  Je weet niet helemaal wat bij je past

ø  Je zou graag jezelf weer willen (her)ontdekken

ø  Je zou jezelf willen leren kennen en kunnen voelen wat jij nodig hebt

ø  Je bent je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kwijtgeraakt

ø  De angst wil je overwinnen en weer terug stappen in de liefde

 

Dit levert de Reconnect training jou op:

In deze training sta JIJ centraal, je gaat jezelf echt op een dieper niveau leren kennen. Je leert je eigen valkuilen herkennen, de patronen die je steeds maar blijft herhalen en de verhalen die je tegen jezelf zegt. Na een aantal maanden weet je wie je bent, wat je verlangt en wat je kan doen om je eerste stappen te zetten naar een leven gevuld met liefde. Angst, verdriet, frustratie en onzekerheid zijn er nog steeds maar daar leer je mee om te gaan op een liefdevolle manier. Ze mogen er zijn, maar spelen niet meer de baas in de keuzes die jij maakt!

Je leert weer te vertrouwen op de keuzes die je maakt en weer te vertrouwen in het leven. Het leven werkt VOOR jou in plaats van TEGEN jou. Je bent goed genoeg, precies zoals je bent en je mag jouw plek in gaan nemen in de wereld.

Een leven creëeren vanuit rust, vertrouwen, liefde, ontspanning en vrijheid.

YOU ROCK! Je hoeft het alleen nog maar te zien en ermee te verbinden. Dat is waar deze training jou bij gaat helpen.

“If you can visualize it, if you can dream it, there’s some way to do it.” 

– Walt Disney

We komen allemaal van dezelfde bron

Geen uitzondering daar gelaten. Een bron van onvoorwaardelijke liefde. Vanuit deze basis is iedereen als uniek individu onstaan. Ieder met zijn eigen zielspad om te bewandelen. Dit pad heb je zelf gekozen, met je eigen lessen om te leren en je eigen doelen om te behalen.

Dit zit al in je en hoeft alleen nog maar aan het licht gebracht te worden. Je weet alleen nog niet welke stappen je moet zetten om dit te laten gebeuren. Misschien heb je ergens al wel een idee, maar ook zonder idee kun jij bij je ware essentie komen.

Je hebt niks nodig om deze training te volgen.

Alleen een verlangen naar LEVEN in plaats van OVERLEVEN. Want dat verdien jij! En een computer met internetverbinding.

Naast dat je leert welke stappen je mag gaan zetten om dichter bij jezelf te komen, kom je ook in contact met anderen die tegen hetzelfde probleem aanlopen. Je wordt onderdeel van een community, waarin we het samen gaan doen. Waarschijnlijk ben jij zo iemand die het liefst alles zelf wel uit wilt zoeken en zo was ik ook.

Pas toen ik mij ging verbinden met mensen die hetzelfde doormaakte, ging ik in snelvaart de diepte in. Een verbinding maken naar buiten is ook een verbinding maken naar binnen. Alles staat met elkaar in verbinding en je bent nooit alleen met wat je meemaakt. Juist die ondersteuning kan je helpen tot nieuwe inzichten te komen en jouw lasten wat lichter te maken.

Zelfcompassie is een groot thema wat aan bod komt. Zelfcompassie betekent vriendelijk, niet-veroordelend naar jezelf kijken, juist ook op de momenten dat je het moeilijk hebt of op je bek gaat.

Om weer de verbinding met jezelf te gaan maken is namelijk zelfcompassie nodig. Gelukkig beschik je die al, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Je voelt namelijk aan alles dat je meer wilt voor jezelf en stiekem gun je jezelf dat ook van harte. Geen zorgen, je bent helemaal niet egoïstisch bezig! 😉

Alle mensen zijn licht, ze zijn het alleen vergeten
– Christina von Dreien

Ieder mens is bedoelt om te stralen, dat is simpelweg de reden waarom je leeft. Leven betekent groei, beweging, aangaan, ontplooing. Die beweging zal altijd blijven zolang je leeft, jij bepaalt waar je naartoe beweegt. Kies jij ervoor om te overleven en je ongelukkig te voelen of juist om te gaan stralen en jezelf gelukkig te voelen?

Weet dat het niet heel gek is dat je nu hier bent en dit leest. Op dit moment is er namelijk een enorme transformatie gaande op de hele wereld. Deze transformatie vergroot ons ongemak en laat ons duidelijk zien waar we nog in mogen veranderen om ons weer bewust te worden waar we vandaan komen. De bron van onvoorwaardelijke liefde.

Hoe ziet de training er praktisch uit?

De online omgeving

In de training (re) connect krijg je toegang tot 6 modules in een online leeromgeving die jou verder gaan helpen om je weer te verbinden met jezelf. Je gaat aan de slag met verschillende thema’s die ik zelf heb toegepast in mijn eigen leven en die ik op succesvolle wijze heb toegepast bij het coachen van mijn cliënten.

Je gaat stap voor stap een reis maken door jezelf, verschillende facetten komen aan bod. Dingen die je waarschijnlijk niet eens wist van jezelf komen tevoorschijn. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien en diepe inzichten te krijgen.

De training is opgebouwd uit video’s, teksten, opdrachten en meditaties. Je mag dus lekker sponsen (informatie opnemen) en er daarna zelf mee aan de slag. Wil je namelijk echt het meeste uit dit programma halen dan is het ook echt van belang dat je er zelf mee aan de slag gaat. Met alleen maar informatie opnemen dan ben je alleen maar bezig in jouw mentale lichaam. Oftewel in je hoofd, zonder de integratie in je lichaam en in je leven zul je merken dat dit zich gaat opbouwen tot frustratie.

Informatie zonder implementatie zorgt voor frustratie.

Omdat ik heb gemerkt wat een kracht er huist in het samen doen, starten we deze training met een groep.
Je wordt uitgenodigd voor een online platform waarin je jouw inzichten mag delen als jij dat fijn vind. Je kunt dus ook de verhalen lezen van anderen. Je staat er dus niet alleen voor! Iedere 2 weken komen we als groep samen voor een online meeting. In deze meeting beantwoord ik je vragen of bespreken we de knelpunten waar je tegenaan loopt. De eerste meeting is op 1 november

Je houdt onbeperkt toegang tot de online omgeving. Deze kun je dus na de 3 maanden nog steeds volgen en eventueel wat opdrachten opnieuw maken.

Welke modules zijn er?

Module 1: Rust

‘Rust zal je redden’ was één van de beroemde uitspraken van mijn moeder. Ik geloofde zelf meer in de uitspraak ‘rust roest’. Er was dus werk aan de winkel voor mezelf. Waarschijnlijk ben jij ook een harde werker en vind je het moeilijk om echt die rust voor jezelf te pakken.

In rust ligt alleen een goudmijn verborgen die stiekem op jou zit te wachten. In de echte ruststand kun jij je oprecht verbinden met jezelf en jouw ware essentie. Ja maar hoe dan? Hoe kan ik nou gaan rusten terwijl er nog zoveel dingen te doen zijn…

Daar gaan we dieper op induiken in deze module. Wat rust voor je kan doen, wat er letterlijk gebeurt in je lichaam en wat het jou oplevert om toch wel eens even te gaan rusten.

Module 2: Het fysieke lichaam

Dat prachtige lichaam dat hopeloos achter jouw drukke hoofd aan fladdert. Wil jij je meer gaan verbinden met jezelf? Dan is het goed om te weten dat je zoveel meer bent dan alleen een hoofd. Er is namelijk een prachtig lichaam onderaan je hoofd vastgeplakt.

Als jij wat meer in de stilte kunt vertoeven dan wordt het tijd om te gaan luisteren. Luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft. Ons lichaam is namelijk dagelijks met ons in gesprek en verteld ons zoveel cruciale informatie over onze ware zelf.

Het is van groot belang de verbinding weer te gaan maken met het lichaam, pas als je weer gaat leren voelen, luisteren en daarnaar gaat handelen kunnen we een stapje dieper gaan maken.

Module 3: Jouw beautiful mind

Onze gedachten creëeren onze wereld. Alles wat je vandaag de dag doet heb je ooit een keer gedacht. In onze mind zijn we dagelijks bezig onze werkelijkheid te bouwen. Of je het nu wilt of niet, it is happening. Het punt waar je dit moment in je leven staat heb je dus ergens voor jezelf gecreeërd in jouw gedachten.

Geen zorgen, als je nu denkt ‘Ja dahag, dit heb ik echt niet voor mezelf uitgekozen’. Dat is heel normaal, het gebeurt namelijk onbewust. In onze jeugd hebben wij bepaalde gedachtenpatronen en overtuigingen meegekregen die diep geworteld in ons zitten. Vaak zijn we hier niet eens van bewust.

Om jou te helpen het stuur van je eigen leven weer in handen te nemen gaan we dat interessante brein van jou eens onder de loep nemen. Wat gebeurt er daar allemaal en welke koers staat nu ingesteld op jouw innerlijke tomtom.

Module 4: Love

All you need is love.

Daar zou ik de beschrijving al kunnen beëindigen. Dat is namelijk oprecht het enige wat je nodig hebt. Klinkt vrij abstract of niet?

Kan ik begrijpen, in deze module gaan we dieper in op de kracht van liefde. Wat liefde allemaal wel niet doet en hoe jij je weer kunt gaan verbinden met liefde. Dat je de liefde zelf weer kunt en mag gaan ervaren diep in je hart. Dit kan een voorzichtige stap zijn in het weer voelen van blijdschap, maar we kunnen ook het hart volledig laten stralen. Zo krachtig dat je even niet meer weet wat je met al die liefde aan moet.

Ook dat ga ik je leren.

Module 5: Let’s get spiritual

Je bent niet alleen, nooit niet. Hoe meer je in de liefde bent gestapt hoe harder jouw licht gaat stralen. Zodra jij in de liefde aanwezig bent, verbind jij je automatisch met het veld om je heen. Er gebeurt namelijk een hele hoop om jou heen zonder dat je dat bewust door hebt. Obewust voel en ervaar je al een hele hoop en misschien herken je ook wel dat je soms iets doet, voelt of ervaart waar je achteraf van denkt ‘huh? waarom deed ik dat?’

We hebben altijd een spiritueel team om ons heen wat ons helpt, begeleid en ondersteunt in het volgen van ons eigen unieke levenspad. Je kunt hiermee gaan communiceren en verbinding maken met het helpende netwerk om je heen. In deze module gaan we daar wat dieper op in. Je mag om hulp vragen en deze ook ontvangen, all you gotta do is ask!

Module 6: Choose you!

De allerlaatste module. Inmiddels heb je kennis gemaakt met jouw lichaam, jouw beautifull mind, weet jij hoe je de rust in kunt stappen, kunt verbinden met liefde en weet jij hoe je het universum vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Met al deze tools in je achterzak kun jij je ware droomleven gaan creëeren. Yes echt alles, maar dan ook alles wat je graag zou willen! Heb jij geen idee wat dat dan is? Geen zorgen, in deze module gaan we dieper induiken op jouw droomleven wat deze is en hoe je deze kunt gaan vormgeven.

Maar wie ben ik dan eigenlijk? Ik zal mij even voorstellen

Ik ben Maaike, in 2019 kwam ik in een burn-out terecht. Het begin van mijn tranformatie proces naar de eerlijke en pure versie van mezelf. Want ik was niet eerlijk naar mezelf toe. Ik leefde het leven dat van mij werd verwacht door de mensen om mij heen, de maatschappij waarin ik woon en waarvan ik dacht dat het zo moest. Mijn eigen verlangens werden weg gedrukt naar de achtergrond, want die zijn ‘raar, egoistisch en daarmee wordt ik waarschijnlijk niet geliefd en geaccepteerd’. Ik leefde dus mijn leven voor een ander.

Wat ging ik dus doen toen ik in mijn burn-out terechtkwam? Keihard werken om aan iedereen te laten zien hoe groot en sterk ik was dat ik dit wel allemaal alleen kon. Om hulp vragen voelde namelijk zwak en zielig. Mensen houden niet van zwakheid en al zeker niet van slachtoffers die zichzelf zielig vinden. Ik was niet eerlijk naar mezelf, ik had hulp nodig van de ander maar durfde daar niet om te vragen.

Pas toen ik eindelijk kon overgeven aan het accepteren van hulp ging mijn herstelproces in een sneltreinvaart. Ik ging in één klap de diepte in en leerde mezelf op een hele nieuwe (ook wel spannende) manier kennen. Ik leerde echt te vertrouwen op mijn wensen, dat ook die er mogen zijn. Sinds ik keuzes ben gaan maken vanuit mijn hart, mijn ware essentie, zijn er magische dingen op mijn pad gekomen. Ik leef mijn leven vanuit liefde en vanuit passie.

Daarna begon ik met het coachen en healen van anderen. Alle lessen die ik zelf had geleerd in de praktijk en tijdens mijn opleiding kwamen samen. Keer op keer heb ik mensen kunnen helpen een stap dichterbij hun ware essentie te zetten.

Al de tools, kennis en ervaring heb ik samen gebundeld in een complete training. Echt een combinatie van Yoga, Mindfulness, coachingtechnieken, healingstechnieken en spiritualiteit. Een unieke combinatie waarin ze elkaar allemaal aanvullen en versterken.

Welke keuze ga je maken?

Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1:

De situatie precies zo laten zoals het nu is. Je merkt dat je niet helemaal comfortabel bent op dit moment. Je hebt behoefte aan meer verbinding met jezelf. Waarschijnlijk is dat stemmetje nu in je hoofd druk bezig te roepen dat het geen zin heeft om nog meer te gaan doen. Je denkt zelf nog wel wat aan te kunnen modderen gewoon maar blijven waar je bent want dat is bekend voor je.

Je kan deze stem gelijk geven en de handdoek in de ring gooien. Want ja het programma is toch te duur, ik heb er geen tijd voor, het is niet het juiste moment, ik kan het zelf wel. Deze keuze kan en mag je maken. Dat vind ik ook de mooiste kracht van de liefde ‘de vrije wil’ om zelf te mogen kiezen. Dat recht heb je altijd!

Weet wel dat iedere keuze met een antwoord komt. Als je iets het universum instuurt zal het iets gelijkwaardigs terug sturen. Is dat wat je wil? Wil je een signaal uitsturen dat je geen geld aan jezelf uit wilt geven, dat je geen tijd voor jezelf vrij wilt maken, dat er een ander beter moment is?

Keuze 2:

Je stapt uit jouw oude patroon en gaat eens echt kiezen voor jezelf. Ookal lijkt het maar een kleine stap, instappen in dit programma. Toch zal dit de eerste stap van een million zijn naar jouw ware essentie. Wie weet schijnt jouw licht straks zo fel dat je de mensen om je hen aan gaat steken. Grote kans dat alles voor je verandert.

“” Het uiversum straft jou niet, maar reageert simpelweg op wat jij uitzendt.”

Welke reactie zou je graag willen van het universum?

Dit is wat je allemaal krijgt:

✔️Onbeperkt toegang tot de online leer omgeving van (re) connect bestaande uit de Modules: Rust, Jouw Fysieke lichaam, The beautifull mind, Liefde, Let’s get spiritual en You Choose (t.w.v. €555)

✔️3 maanden toegang tot de besloten Facebookcommunity waarin we elke 2 weken op de dinsdagavond samen komen om 19:00 voor een live sessie. Dit is ook de plek om te connecten met anderen die je helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden en inspireren (t.w.v. €55)

✔️3 maanden lang elke 2 weken een live Q&A. Iedere woensdag om de week  is er van 09:00 tot 10:30 een live Q&A. Hierin beantwoord ik alle vragen en openen we samen een nieuwe module. De live Q&A’s vinden plaats via Zoom en worden altijd opgenomen zodat je deze later ook kan terugkijken. (t.w.v €111)

Totale waarde = 848 euro

En dat nu állemaal voor 333 euro*

Of 3 termijnen van €111

*Dit aanbod is geldig t/m zondag 30 oktober 23:59

Meldt jij je vóór 23 oktober aan dan krijg je er een gratis bonus bij:

 

✔️toegang tot de training Master your focus. Moeite met je te focussen op één taak? Dan is deze korte training perfect voor jou. In deze training leer je  handige handvatten om jouw focus weer te pakken. (t.w.v €127)