Als bedrijf opzoek naar wat meer rust?

Dan ben je aan het juiste adres

Hebben jullie als team een drukke tijd achter de rug? Of merk je dat momenten van even rust of reflectie erbij ingeschoten zijn? Rust momenten zijn belangrijk om weer even op te kunnen laden, te kunnen verwerken en vervolgens weer los te laten. Zo creëer je ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vergeet je tussendoor te rusten dan zul je daar op de lange termijn de prijs voor moeten betalen. Ziekte en uitval liggen dan op de loer.

Je rust vinden hoeft niet altijd groot te zijn, dat ligt juist vaak in de kleine dingen. Toch zijn vaak die kleine dingen, de eerste die vergeten worden in drukte.

Als we het over onderwerpen zoals stress of burn-out hebben dan klinkt het gelijk alweer zo zwaar. In veel nieuwsberichten lees je steeds meer dat de burn-outcijfers oplopen en het ziekteverzuim toeneemt. Onderwerpen zoals stress en rust hoeven helemaal niet zwaar te zijn. Het zijn dingen die we allemaal tegenkomen in ons leven. De één gaat er wat makkelijker mee om dan de ander.

Om het onderwerp wat lichter te maken bied ik workshops aan die wat meer luchtig zijn. Uiteraard gaan we serieus aan de slag en leg ik de basis uit van stress en het belang van ontspanning, maar je gaat vooral ook zelf ervaren wat ontspanning voor je kan doen. Met een klein vleugje humor!

Kenmerken van mijn workshops zijn

Educatie

Je leert wat meer over stress en over het belang van rust

Humor

En dat met een vleugje humor!

Aan de slag

Je gaat vooral zelf aan de slag om te voelen en ervaren wat het voor jou doet!

Eerdere ervaringen

“We hebben Maaike gevraagd om tijdens onze kwartaalbijeenkomst een moment rust te creëren. Ze heeft dit geweldig gedaan, met gepaste humor en wist iedereen mee te krijgen en te laten ontspannen. De ademhalingsoefeningen zullen we nog zeker gaan gebruiken. Ik zou iedereen dit aanraden!”

Wie ben ik?

Na zelf in een burn-out te zijn gekomen in 2019 heb ik er mijn passie en mijn missie van gemaakt om de wereld wat meer rust te bieden. Na mijn carriére als verpleegkundige heb ik mij omgeschoold als yoga-docent, mindfulnesstrainer en stress en burnoutcoach.

Wil je meer lezen over mij? Klik dan hier

Wat ik aanbied

Korte workshop (30-60 min.)

Leuk om tussendoor te doen bij een kwartaalmeeting of een bedrijfsuitje. Vooral veel zelf ervaren. In een korte tijd echt even tot rust komen.

Lange workshop (3-5 uur)

Bij deze workshop duiken we wat meer de diepte in en gaan we wat serieuzer aan de slag. Om wat handvatten te leren over het herkennen van stress bij jezelf en actiepunten om daar iets mee te doen. Er is genoeg ruimte voor pauzes tussendoor.

*Beide workshops worden volledig op maat gemaakt naar waar de behoefte op dit moment ligt voor jullie team. Van te voren is er de ruimte om wensen en verlangens uit te spreken.

Offerte aanvragen?

Of neem contact op