Workshop Reiki: Activeer jouw zelfhelende vermogen

A Healing Journey

Hoe fijn zou het zijn als jij jezelf zou kunnen helen?

We hebben allemaal een magisch lichaam. Vanaf het moment dat we werden verwekt door onze ouders, wisten onze cellen wat ze moesten doen om een lichaam te creëeren. Dit proces wordt aangestuurd door een onzichtbare energie. Dit proces lijkt klaar te zijn nadat je eenmaal bent volgroeid, maar dit proces stopt nooit. Iedere dag worden jouw cellen vernieuwd. De oude cellen die je niet meer nodig hebt worden verwijderd.Dit proces maak je niet bewust mee, maar gebeurt wel iedere dag zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Als je ziek bent, een fysieke klacht ervaart, een mentale klacht ervaart of simpelweg een disbalans ervaart dan gaat er iets mis in de verwijdering en vernieuwing van jouw cellen.Dit kan door meerdere dingen komen, maar vaak komt dit door de energie die niet meer goed doorstroomt in jouw lichaam. Er zijn energie blokkades ontstaan

Energie blokkades? Wat zijn dan energie blokkades. Iedereen heeft weleens een energie blokkade zonder dat we het door hebben. Ken je dat gevoel vlak voordat je een achtbaan in gaat en je allemaal kriebels in je buik krijgt en misschien voel je zelfs een knoop in je maag? Of wanneer je een presentatie moet houden voor een grote groep en je een brok krijgt in je keel? Vaak zul je merken dat als de activiteit voorbij is, die klachten ook weer wegzakken. Je voelt je weer de oude. De emotie is verwerkt en de blokkade verdwijnt weer (bv. de knoop in je maag of de brok in je keel). Bij emoties die niet worden verwerkt of trauma’s dan gaan deze blokkades niet als vanzelf weg. Ze blijven in je systeem hangen en maken je lichaam ziek. Hoe kun je deze dan weer verwijderen? Reiki is één van de technieken die ik toepas, voor meer informatie kun je daar hier meer over lezen. Daarnaast zijn er ook andere dingen die jij kunt doen. Dat ga ik je leren tijdens deze workshop.

Dit is wat anderen zeggen over mijn workshop

” Wauw wat was dat gaaf zeg. Ik heb weleens vaker een healing sessie gehad maar ik ben nog nooit zo diep gegaan. Ik voelde echt de energie door mijn lichaam gaan en verschillende emoties kwamen naar boven. Emoties waar ik al heel lang niet meer bij kon komen. Ik heb nu ook echt het gevoel alsof er iets in mij is opgeruimd. Ik voel mij wat lichter en leger. Voelt bijna een soort vreemd na zolang zoveel mee te hebben gedragen. Maaike doet het echt heel professioneel, zo dankbaar dat deze workshop op mijn pad is gekomen”

– Bianka

“Hi Maaike, ik was erbij vanavond. Wilde je nog bedanken na afloop, maar je was met iemand in gesprek. Dus bij deze, heel veel dank voor de bijzondere workshop! Ik vond het een hele mooie ervaring en voelde de energie stromen. De tranen kwamen thuis. Het heeft echt wat los gemaakt en smaakt naar meer. Heb een mooi weekend! <3”

– Danielle

” En als je het dan hebt over “Turn on your light”…. Maaike haar licht was big time aan! Zo gaaf om de passie, oprechtheid en liefde van iemand voor zijn “vak” te zien. En daar gaat mijn licht dan weer van :)”

– Loes

Healing is the end of conflict with yourself

Stephanie Gailing

Dit levert het je op

Φ  Jouw eerste stappen zetten richting heling
Φ  Heling op het fysieke energetische en mentale niveau
Φ  Transformeren van onbewuste blokkades
Φ  Verwijderen van stress uit je lichaam
Φ  Ervaring van innerlijke rust en vertrouwen
Φ  In contact komen met je hogere zelf en weer nieuwe inzichten ontvangen
Φ  Loslaten van onverwerkte trauma’s of angsten uit het verleden

Φ  In verbinding staan met jezelf en jouw zelfliefde vergroten
Φ  Lichamelijke klachten verlichten en de oorzaak aanpakken
Φ  Je eigen frequentie verhogen en je bewustzijn vergroten
Φ  Leven vanuit jouw eigen normen en waarden, jouw flow weer terugvinden
Φ  Keuzes leren maken vanuit jouw eigen hart
Φ  Kennis en kunde hebben van hoe jij jezelf kunt helen
Φ  Weer vertrouwen krijgen in het leven, dat het leven vóór jou werkt en niet tegen jou

Wat kun je verwachten?

In de workshop leer ik jou welke tools je kunt gebruiken om jouw eigen zelfhelende vermogen te activeren. Welke stappen je daarvoor moet stappen op een innerlijk niveau (jouw energie en jouw gedachten) en welke uiterlijke stappen je daarvoor moet ondernemen (jouw acties).

Vervolgens neem ik jou mee op een diep helende reis, waarin ik jou begeleid in een ademhalingsoefening en meditatie. Tijdens deze reis ontvang je Reiki om jou nog meer te ondersteunen. Wil je meer weten over Reiki? Kijk dan eens op deze pagina

We doen dit samen in een groep met anderen die ook komen om te helen. Door samen te besluiten dit proces te starten activeren we een hogere energie. Een energie van verbondenheid waarin we gedragen mogen worden en mogen vertrouwen in het proces. Het is een interactieve workshop, er wordt dus ook van je verwacht dat je actief mee gaat doen. Twijfel niet langer en meld je aan!

The time to heal is now
Maaike Geerlings

Wanneer is het tijd om te helen?

Het beste antwoord is NU, als jij voelt dat er iets is wat je moet helen dan is het daar nu de tijd voor. Weet dat jouw lichaam en het universum jou precies hetgeen geeft wat jij op dit moment kan dragen. Ieders helingsproces verloopt op een andere manier. Bij de één is het een magisch verlicht moment waarin per direct zijn/haar leven verandert. Als het ware een ingeving krijgt om vanaf nu alles anders te gaan doen.
Een ander heeft daar meer tijd voor nodig en gaat heling in fasen. Startend bij bewustzijn en uitgroeiend in de stappen die je moet zetten om jezelf te helen. Dit proces is niet te voorspellen, alleen jij hebt daar iets over te zeggen. Hoe langer je twijfelt, hoe langer jouw proces zal duren.

Hoe jij nu in het leven staat is het product van alle keuzes die je hebt gemaakt tot aan dit moment. Deze keuzes kunnen zijn in de vorm van een bepaalde levenstijl, bepaalde gedachten/overtuigingen die jij aanhoudt en jouw gewoonten en acties die je onderneemt in het dagelijks leven. Iedere dag kan jij weer kiezen, ieder moment kun je kiezen voor groei, voor liefde en voor jezelf. Dus aan jou de keuze! Kies jij voor groei, heling, liefde en kies je écht voor jezelf?

Praktische informatie

De workshop duurt 2,5 uur

van 10:00 – 12:30 uur 

Datum: zondag 11 december  wordt verplaatst naar een zondag in Januari

Prijs: € 19,99-

Locatie: Zoom (online), gewoon lekker thuis achter je laptop