Mijn aanpak

Kennismaking

Allereerst starten we met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter ken. Ik kan dan inschatten of ik jou kan helpen bij het beantwoorden van je vraag. En jij kunt bepalen of je samen met mij een traject wilt starten. Zien we allebei een samenwerking wel zitten, dan starten we het traject

Start traject

We starten met het formuleren van een duidelijke hulpvraag, wat zou je graag willen? Vanuit daar gaan we verder werken. Meestal zijn er ongeveer 6 gesprekken nodig, maar dit kan variëren naar meer of minder gesprekken. Omdat er veel los kan komen en ik je ook wil vragen wat huiswerkopdrachten te maken, nemen we ongeveer 2 weken de tijd tussen de gesprekken. Op die manier kunnen jouw inzichten en lessen ook integreren in je dagelijkse leven.

Evaluatie

Na 6 gesprekken evalueren we waar jij op dat moment staat. Zijn we nog niet helemaal tot de kern gekomen en heb je behoefte aan meer gesprekken, dan gaan wij verder met het traject. Kijk je terug op de gesprekken met een tevreden gevoel en heb je het idee het vanaf hier op eigen kracht te kunnen doen. Dan sluiten we het traject af en maken we een plan voor hoe dit te integreren in jouw leven. Je kan altijd terugkomen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

JOUW INVESTERING

Online sessie

60 min.

€75

Veilig en vertrouwd vanuit je eigen huis

Ook op afstand kunnen we veel bereiken

Meest Populair

Rust Traject

7 sessies

€495*

6 coachingsessies

+
1 Reiki sessie

Verdiepend traject waarin wij de kern van jouw Stress gaan onderzoeken en aan gaan pakken

Je leert concrete stappen te zetten naar meer RUST in jouw leven

* Prijs kan worden aangepast mocht je kiezen voor een online traject

Losse sessie

75 min.

€80

Samen gaan wij kijken waar Stress hem voor jou inzit

We gaan focussen op de kern van jouw probleem

Wil je meer weten? Of alvast een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen, neem dan contact op!